Zwaluwen’30 – Forum Sport eindigde in een 3-2 nederlaag voor de Voorburgers. Vanochtend reageerde trainer Andre Lourens (rechts op de foto) bijzonder teleurgesteld. ,,Het is zuur als je verliest, terwijl je vele malen beter bent,” aldus de Voorburgse oefenmeester. ,,We kregen zelf complimenten van Zwaluwen’30. Dat is leuk hoor en goed bedoeld, maar daar koop ik natuurlijk niets voor. We hadden hier gewoon kunnen en moeten winnen. Aanvankelijk was er nog niets aan de hand, want via een vrije trap van Matthijs Seilberger kwamen we op 1-0 voorsprong.”

Door Nico Mos

,,Nog voor rust scoorde hun sterke spits tweemaal en we gaan de rust in met een 2-1 achterstand,” vervolgde Lourens. ,, Na rust kwamen we goed de kleedkamer uit en waren in staat om veel druk te zetten. Via wederom een vrije trap van Seilberger maakten we 2-2 in de 70e minuut. Ik heb ook weer een A junior laten debuteren, Bryan de Jong. Die had de 3-2 en later zelfs de 3-3- op de schoen. Helaas mocht dat niet zo zijn en kregen wij de deksel op de neus vlak voor tijd. Een ‘op-hoop-van-zegen’ schot belandde tussen 12 paar benen door in de verre hoek en verloren we met 3-2.

,,Vooraf zouden het bonuspunten zijn, die we konden pakken tegen FC ‘s-Gravenzande en Zwaluwen’30. We pakten er slechts één, waar we er eigenlijk zes hadden moeten hebben. Maar goed we zullen later de punten moeten pakken van clubs die rondom ons heen staan”, aldus André Lourens, die om uiteenlopende redenen Enno Kuyt, Michael Drosten en Jeroen Reikink miste en Ian Baggerman geblesseerd zag uitvallen.

foto Nico Mos: Andre Lourens (rechts) samen met zijn collega Pierre Schultz.

Reageer op dit artikel