Op zaterdag 24 maart zullen alle onderdelen van muziekvereniging Forum Hadriani zich van hun beste muzikale kant laten zien op tijdens het traditionele jaarconcert. Één van de draaiende motoren van Forum Hadriani is de drumfanfare. Op dit moment wordt er door de drumfanfare hard gewerkt aan nieuwe muziek, zowel op het gebied van de traditionele marsen als populair.

Nieuwe leden

Om goed voor de dag te kunnen blijven komen, is de drumfanfare hard op zoek naar nieuwe enthousiaste muzikanten. Op het gebied van show welke regelmatig op verschillende taptoes wordt vertoond , zal er na het jaarconcert gestart worden aan een compleet nieuw programma in zowel de muziek als choreografie. Wil jij ook een onderdeel worden van deze nieuwe frisse show? Meld je dan aan via [email protected]

Op het jaarconcert dat als eerdergenoemd plaats vindt op zaterdag 24 maart in het gymnasium Novum in Voorburg, is al een deel van onze nieuwe muziek te horen. Een repetitie bijwonen kan altijd op donderdagavond vanaf 20.00 uur, op het Oosteinde 16 in Voorburg in het eigen clubgebouw.

Bron: Forum Hadriani.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!