Na een periode van drie maanden neemt het jeugdorkest van Forum Hadriani afscheid van hun invaldirigent. Dit wilde zij niet zomaar voorbij laten gaan en kwamen op het idee haar een miniconcertje aan te bieden. Patricia Klock heeft vanaf augustus bijna iedere zaterdag met passie en plezier voor het orkest gestaan. De Foriaantjes, zoals zij intern genoemd worden, hebben onderling ook nog wat individueel ingestudeerd en daarbij zelf de presentatie in handen genomen.

De zaal zat goed gevuld met genietende familieleden. Dit energieke orkest met uitstraling gaat volgende week hard oefenen onder leiding van Patricia Geertse voor het Nieuwjaarsconcert wat op 14 Januari 2018 wordt gegeven in het zelfontworpen shirt met logo. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de Club van 100 die Theo Koppe samen met Patrick van der Valk heeft opgericht.

Deze ‘Club van 100’ bestaat particulieren en ondernemers die Forum Hadriani voor honderd euro per jaar sponsoren ten behoeve van het Jeugdorkest. Hiervoor mag iedereen zich aanmelden door een mail naar [email protected].

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!