Leon Zuidgeest Kappers is op het Koningin Julianaplein in Voorburg al jaren een vertrouwd gezicht. ,,Ik ben bijzonder trots op het team van tophairstylisten’’, zegt eigenaar Emiel Zuidgeest. ,,Zij zijn dagelijks in staat om de normen en de hoge kwaliteitseisen van Leon Zuidgeest Kappers te halen. Dat merk ik ook aan onze klanten. We hebben al jarenlang op het Koningin Julianaplein een groot vast klantenbestand, die graag bij ons hun haar laten verzorgen’’.

Keshia Schrader hoort het betoog lachend aan. ,,Het is mooi om dit horen’’, zegt de medewerkster, die samen met Iris Quee, Monique van der Helm, Diana Brandt en Sabrina Dooyenburg het vaste team van Leon Zuidgeest Kappers op het Koningin Julianaplein vormt. ,,Het is juist goed dat de lat hoog wordt gelegd. De meeste voldoening halen we uit onze tevreden klanten. Iedere dag gaan we daarom met plezier aan het werk’’.

Concept

Het concept van Leon Zuidgeestkappers is reeds jarenlang toonaangevend in Leidschendam-Voorburg. ,,Onze hairstylisten werken met de beste merken, zijn trendsettend en modieus’’, somt Emiel Zuidgeest op. ,,De klanten van Leon Zuidgeest Kappers hechten veel waarde aan service, vakbekwaamheid en een informele sfeer. Daarbij is bij de behandelingen sprake van de juiste prijs/kwaliteit verhouding. We nodigen daarom iedereen uit om bij onze zaak op het Koningin Julianaplein kennis te komen maken’’.

Trends

Emiel Zuidgeest somt vervolgens een aantal trends op. ,,Voor dames worden vaak de lange bobkapsels gevraagd’’, zegt hij. ,, Dit geldt ook voor de ‘Balayage’. De echte trendsetters houden van pastelkleuren. Bij de mannen worden de zijkanten korter geknipt dan de bovenkant en niet meer zo opgeschoren. Een gedekte zijkant met een lange bovenpartij. Een aansprekend voorbeeld hiervan is het David Beckham-kapsel’’.

Producten

,,We merken met plantaardige producten als bijvoorbeeld Olaplex’’, vervolgt Emiel Zuidgeest. ,,Dit is een toevoeging die je bij het blonderen gebruikt waardoor de behandeling altijd veilig voor het haar gebeurt. Hier zijn we vrij uniek mee in de regio, want dit product heeft niet iedereen in zijn assortiment zitten. Tevens hebben we de bekende merken van Kerastase in huis en voor de heren de waxen van Reuzel. Voor de klanten met krul of pluishaar is er Moroccain Oil. Kortom, we hebben een groot assortiment waarin voor iedereen wel iets bij zit’’.

,,De vaste geregistreerde klanten krijgen binnenkort overigens een verrassing in de bus. Ook daarom is het meer dan de moeite waard om je bij Leon Zuidgeest Kappers in het bestand te laten opnemen’’.

Foto: VD. Emiel Zuidgeest met Kashia Schrader, Iris Quee en Sabrina Dooyenburg. Diana Brandt (zwangerschap) en Monique van der Helm (vrije dag) ontbreken op de foto.