Cartouche-voorzitter Paul Spaargaren werd tot zijn verrassing gisteravond tijdens de sportverkiezing op het podium geroepen. Jury-lid Henry Steffens stond namelijk even uitgebreid stil bij het feit dat Cartouche vorig jaar de bestuurderstrofee van de KNHB had gewonnen. ,,De prijs was voor onze club omdat binnen vijf maanden tijd, door onder meer crowdfunding met de eigen leden, een blaashal voor zaalhockey is gerealiseerd”, meldde de club hierover eerder in Voorburgs Dagblad. ,, Het levert Cartouche een schild en een cheque van vijfduizend euro o. Het is de tweede keer dat Cartouche de trofee wint. In 2007 was het ook al raak. ,,Een bijzondere prestatie waar we natuurlijk heel trots op zijn”.

Ervaring

,,Ik weet zelf uit mijn bestuurlijke ervaring bij RKAVV wat er allemaal voor komt kijken om een club in goede banen te leiden”, zei henry Steffens. ,,Mijn respect is dan ook groot voor alle vrijwillige bestuursleden van Cartouche”.

,,We zijn bijzonder blij met deze eervolle vermelding”, aldus Paul Spaargaren. ,,Het is geweldig dat we zoveel actieve vrijwilligers hebben. Dat geldt niet alleen voor het bestuur, maar voor de hele vereniging”.

Foto Ap de Heus. Paul Spaargaren reageert op de eervolle vermelding van de jury. Henry Steffens (rechts) luistert met veel aandacht.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!