Desi haar grote droom is uitgekomen. Samen met haar twee dochters Tanita en Deya opent zij zaterdag de deuren van een beauty center op het Koningin Julianaplein nr 12 in Voorburg. Dit gebeurt vanaf 12.00 uur. De opening van By Derma Beauty Center gebeurt op een moment dat de leegstand de afgelopen maanden in dit winkelgebied was toegenomen. Kennelijk is er toch weer een aantal ondernemers die, naar verluidt, de forse huurprijzen willen betalen. Het is daarom zeker de moeite waard om deze enthousiaste ondernemers te gaan steunen.

,,Uiteraard zit deze dag vol feestelijkheden”, reageert Deya. ,,Op alle producten ontvangt men een korting van maar liefst 15 procent. Tevens introduceren we onze eigen Anti Wrinkle Botoline Solution Creme, die deze dag met maar liefst 25 procent korting is te verkrijgen. Alle eerste 100 bezoekers krijgen een gratis en goed gevulde goodybag. Vanaf 16.00 uur zal een DJ de muziek verzorgen.

Op het moment dat onze redactie even een kijkje ging nemen en de ondernemersvrouwen ontmoette, bleek dat er sprake was van een fraai beauty center dat vast en zeker op een behoefte gaat inspelen. Uiteraard wensen we Desi met haar dochters Tanita en Deya alle succes toe. Welkom in (ondernemend) Leidschendam-Voorburg.

 

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!