Yvonne van Stroe is de tweede winnares geworden van een geheel verzorgde lunch voor twee personen in Central Park aan het Voorburgse Oosteinde. Tot en met woensdag 10 februari is deze prijs te winnen. (Like daarom het Voorburgs Dagblad op facebook en deel dit bericht). ,,Dit is een geweldige opsteker na een voor mij hele zware periode,’’ reageerde de 57-jarige Yvonne van Stroe geëmotioneerd, die in twee jaar tijd nier- en borstkanker overwon. ,,Ik ben de doktoren en iedereen die me heeft gesteund bijzonder dankbaar.  Het was een hectische periode. Eerst liep ik bijna een half jaar rond met een gebroken voet. Vervolgens kwamen uit diverse onderzoeken de gevreesde ziekten tevoorschijn.’’

,,Uiteindelijk kan ik weer volop van het leven genieten,’’ vervolgt Yvonne. ,,Zo ga ik regelmatig lunchen met mijn goede vriendin Wil. In Central Park waren we nog niet eerder geweest. Ondanks dat ik er regelmatig langs wandelde, was er toch een soort drempel om even naar binnen te gaan. Aangezien ik van eigenaar Carsten Klint de prijs in ontvangst mocht nemen, vond ik het al mooi om hier te mogen zijn. Een schitterende entourage en hele vriendelijke mensen. Ik verheug me dan ook op de gewonnen lunch. Ik weet nu al dat dit een mooie middag gaat worden. Ik heb onlangs Central Park op televisie bij hotel Divorce van RTL4 gezien. Toen kreeg je al een goede indruk.’’

Yvonne luistert vervolgens aandachtig naar restaurant-manager Harrie Baas, die de veelzijdige kaart van Central Park uitlegt. ,,Maar zijn al die gerechten slechts 15 euro?,’’ zegt Yvonne vervolgens. ,,Oh, dat is dus het concept, je kunt zo veel gerechten bestellen als je wilt. Dat is goed bedacht, want zo komt iedereen aan zijn trekken. De kaart ziet er indrukwekkend uit. Er zijn veel mogelijkheden.’’

Foto VD: Carsten Klint feliciteert Yvonne van Stroe voor de deur van Central Park met de gewonnen prijs. Op de andere foto schenkt restaurant-manager Harrie Baas voor Yvonne een goed glas wijn in. De bloemen werden beschikbaar gesteld door Plant & Zo op het Koningin.Julianaplein in Voorburg.