Corda Sonore is de voortzetting van het Haaglands Scala Koor, wat weer de opvolger was van het Haags Shell Koor. Met welke naam dan ook, de leden van dit koor zijn vele jaren met plezier naar de Opstandingskerk gekomen om met elkaar te repeteren, om zanglessen te volgen en concerten voor te bereiden. Wegens sluiting van de Opstandingskerk dienden alle koren die daar repeteerden naar een andere ruimte te verhuizen, dus ook dit koor.

Corda Sonore repeteert in Wijk en Dienstencentrum de Plint, Prins Frederiklaan 7 te Leidschendam.
Het gemengde zangkoor repeteert daar iedere donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en zoekt met spoed geïnteresseerde zangers en belangstellenden om eens langs te komen, te luisteren, sfeer te proeven en gewoon een keertje mee te doen.

Er zijn geen toelatingseisen, het gaat in eerste instantie om het plezier beleven aan zingen. Daarvoor wordt elke geïnteresseerde (en ook hier natuurlijk vooral mannen!) van harte uitgenodigd. Informatie: 06-362 02 783.

Op dit moment repeteert het koor voor een bijzondere “kerstbeleving” op zondagmiddag 13 december a.s. Een laagdrempelige “Kerst-Sing-In” welke speciaal in de middag wordt gehouden, zodat ook jongere en oudere bezoekers dat mee kunnen beleven. Voor informatie over het concert: [email protected]

Corda Sonore is een onderdeel van de Stichting Corda Vocale.

foto website Corda Vocale.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!