Wegbeheerder

mainImage
Wegbeheerder

Rolf van der Toorn van Van der Toorn Personenschade vertelt over belevenissen in zijn vak als letselschadespecialist. Hieronder volgt een verhaal over een wegbeheerder.

,,We zouden gaan eten bij vrienden in de Oude Dorpsstraat. De naam zegt het al: het was een oude straat. Ik hield wel een beetje rekening met hobbels en kuilen, maar net op een slecht verlicht stuk zat een behoorlijke kuil in de weg. Ik had mijn nieuwe pumps aan en ga enorm door mijn enkel en val languit op straat''.

,,Handen en knieën geschaafd, kleding beschadigd en vies. De avond was voor mij eigenlijk al verprutst, maar ik wilde toch gezellig blijven doen. Tijdens het eten ging mijn enkel echt enorm pijn doen. Werd helemaal dik en blauw. Ik kon er gewoon niet meer op staan. Voet omhoog, ijs erop, je kent het wel. Maar ik had er toch geen goed gevoel bij. De volgende dag was de pijn niet meer te doen, dus zijn we naar het ziekenhuis gegaan. Bleek ik mijn enkelbanden te hebben gescheurd''.

,,Ik heb een eigen coaching en advieskantoor en moet veel staan en autorijden. Moest gelijk opdrachtgevers afbellen. Nu heb ik -net als veel zelfstandig ondernemers- geen dure arbeidsongeschiktheidsverzekering, dus daar gaan je inkomsten.. Na wat zoeken op internet zag ik dat ik misschien de gemeente aansprakelijk kon stellen voor de schade. Van der Toorn Personenschade zit bij mij in de buurt, dus heb ik hen gebeld. Mijn vriend had al foto’s gemaakt van het gat in de straat en de diepte opgemeten. De kuil was zeker 4 centimeter diep''.

,,Dan schijn je dus inderdaad de schade te kunnen gaan verhalen. Een geluk bij een ongeluk dat Van der Toorn ons zo goed geholpen heeft. Ze hielpen bij het berekenen van mijn inkomstenverlies en letselschade. Er kwam zelfs iemand thuis om samen met mij de boekhouding en rekeningen door te nemen!''.

 


Foto: Digitaal Dagblad