In de businesslounge van restaurant Gina in Leidsenhage werd gisteren de columnistenbijeenkomst van Voorburgs Dagblad gehouden. Rene Bogaart deed als gastheer het openingswoord, waarna Alexandra Duijsens een presentatie gaf over alle (business)mogelijkheden van Big Horeca.

De inleiding van Rene Bogaart. (Foto Ap de Heus)

Gespreksleider Bart Bakker stelde de columnisten één voor één voor en maakte duidelijk dat de eindredactie bijzonder blij is met hun schrijfstijl, inhoud en creatieve inbreng. ,,Mede hierdoor gaat Voorburgs Dagblad ook in dit opzicht naar ‘next level’. Dankzij onze columnisten bereiken we doelgroepen lezers die we anders niet wellicht zouden bereiken’’, aldus Bakker. ,,Ik ben er trots op dat onze krant deze columnisten heeft. Onze dank is dan ook groot aan hen’’.

Foto: De columnisten van Voorburgs Dagblad van links naar rechts: Hilbrand Nawijn (LangeLand ziekenhuis), Remco Hulsbergen (Veurs Voorburg), Hans Peter Klazenga (Gemeentebelangen), Marjolein van Bodegom (Bureau van Bodegom), Emiel Zuidgeest (Leon Zuidgeestkappers), Dave Fisser (Zanger en evenementenorganisator), Cock van Rijn (Van Rijn Culinair en bestuurslid Ondernemersfonds Damcentrum), Henrik Jan Rinner (ADO Den Haag en Wilhelmus) Alexandra Duijsens (Big Horeca), Bart Bakker (Voorburgs Dagblad), Richard de Lange namens Sabine Kuilenburg (ADO Vrouwen), Luc Willems (Willems Personeel en Organisatie), Astrid van Eekelen (VVD), Benedikte Zijlstra (Meijs & Alink en voorzitter MKB Leidschendam-Voorburg) en Barbara Kok (Unlimited People). Op de grond zittend Paul Francissen (Hospice Het Vliethuys) en Theo Koppe (muziekvereniging Forum Hadriani).

Joke Campo (Hospice Het Vliethuys) en Yvonne Bood (Vlietkinderen) ontbreken op de foto.

John Prins (Prins Horeca) Peter Boelhouwer (Vlietdagen) en Brigitte Bosman (stichting Bribos) waren gisteren verhinderd. De openingsfoto is gemaakt door Adrey Calje, die zelf ook voor Voorburgs Dagblad cartoonist en columnist is.

Ap de Heus maakte zelf ook een foto voor onder andere zijn eigen (bekende) Facebookpagina ‘Huygenskwartier’. Hij is ook een gewaardeerd (foto)medewerker van onze redactie.

In 2018 is er onlangs een aantal nieuwe columnisten bijgekomen. Dit zijn rechtenstudente Anouk Bakker, Ted van der Valk van Van der Valk Den Haag-Nootdorp en Guido van Putten namens Only for Men, die gisteren nog niet aanwezig waren.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!