Na een zeer regenachtige oudejaarsdag maar een droge jaarwisseling, met veel siervuurwerk in Leidschendam-Voorburg, worden door menig inwoner en Stadsbeheer, de straten alweer schoongemaakt en vuurwerkschade bekeken. Het Hagaziekenhuis geeft aan dat het erg rustig is geweest met vuurwerkslachtoffers mogelijk als gevolg van het weer.

Gelukkig dat er weinig slachtoffers zijn en ondanks het bericht van de wijkagent over een in brand gestoken bank, hoopt het CDA dat de schade dit jaar zal meevallen. “We moeten immers als inwoners van onze gemeente samen de schade die wordt aangericht betalen als er geen daders opgepakt zijn”, aldus CDA-fractievoorzitter Juliette Bouw. “En dat is niet zo’n mooi begin van het nieuwe jaar”.

Het CDA wil graag weten wat u vindt van het vuurwerkgebruik in onze gemeente. Bent u bijvoorbeeld voor of tegen vuurwerkvrije wijken, heeft u overlast ervaren van vuurwerk deze jaarwisseling ?  Laat het ons weten! Vul daarom onze facebook-enquête in https://nl.research.net/r/CDALVVuurwerk

Foto PR.