Afgelopen weekend was het laatste competitieweekend voor de hockeyers uit Leidschendam-Voorburg. Dat werd gevierd met een bbq, een feest met live muziek en huldiging van de kampioenen. Maar liefst 22 teams kregen medailles omgehangen als kampioenen. Ook de jaarlijkse wisseltrofeeën voor coaches van het jaar werden uitgereikt. Bij de meisjeslijn is dat Lidian Mentink (coach van meisjes C4) en bij de jongenslijn Bastiaan Dreumel (coach JB3) won de prijs als beste coach voor de jongens.

Daarnaast werden de Gouden Helmen uitgereikt als keepers die zich afgelopen jaar positief hebben onderscheiden. Dit jaar waren de prijzen voor Femke Balt (MC5) en Reinout Roscam Abbing (JD6). Als laatste werd nog de Jannnentrofee uitgereikt aan Pleun Vermeeren. Ze kreeg deze prijs van het bestuur, omdat zij dit jaar CS+ scheidsrechter is geworden en op 15 jarige leeftijd al wedstrijden op hoog niveau fluit.

Cartouche is bijzonder trost op alle kampioenen en de troffeewinnnaars en kijkt uit naar een prachtig seizoen na de zomer.

Foto’s: Allard de Wolf (bestuurslid technische zaken jeugd) en Femke Balt (winnares Gouden helm)

Pleun Vermeeren, winnares Jannentrofee

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!