mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

In de laatste speelronde voor de winterstop vertrokken de mannen van Cartouche naar Laren. En daar was het op sommige stukken van het veld glijden geblazen. De kou zorgde voor veel glijpartijen en dat maakte het er niet makkelijker op.

De eerste helft was niet spectaculair. Beide ploegen waren wat terughouden en hadden moeite om een fatsoenlijke aanval op de mat te leggen. Na 35 minuten spelen stond er dan ook terecht 0-0 op het scorebord.

Na de thee werd het iets opener. Cartouche kreeg wat kansen uit corners en ook Laren liet zich in de aanvallende cirkel gelden. Het duurde echter tot de 58e minuut totdat de score geopend werd. Het was Dominik Kotulski die de 0-1 binnensloeg. Daarna leken de bezoekers de voorsprong handig uit te spelen, ware het niet dat het in de laatste minuut toch nog fout ging. Een Larense aanvaller mocht na een vrije slag zo de cirkel binnenlopen en sloeg in de lange hoek de gelijkmaker binnen. 30 seconden daarna werd er afgefloten. Zure gezichten bij de groenhemden die op de valreep 2 punten laten liggen.

Cartouche gaat wel als nummer 2 de winterstop in, maar ziet koploper Hurley verder uitlopen.