Rabobank Leidschendam-Voorburg heeft het contact met hockeyvereniging Cartouche met twee jaar verlengd. Onder grote belangstelling werd het contract tussen voorzitter Paul Spaargaren en Marie-Leontine de Graaf, regiodirecteur van Rabobank Leidschendam-Voorburg getekend. Nadat de handtekeningen waren gezet, klonk er dan ook een luid applaus.

afbeelding-vb-3

Paul Spaargaren en Marie-Leontine de Graaf.

,,We zijn blij dat onze vereniging het contract met de Rabobank twee jaar heeft verlengd’’, reageert voorzitter Paul Spaargaren. ,,Wat mij betreft is de Rabobank één van de belangrijke sponsoren van Cartouche. Dan doel ik niet alleen op de financiele bijdrage, maar ook op de visie van de Rabobank die heel erg bij Cartouche aansluit. Het hele gezin en alle mensen uit de samenleving willen we namelijk bij onze vereniging en de hockeysport betrekken. Cartouche wil graag een familieclub zijn, die daarbij ook gedreven is om te winnen. Tevens speelt de breedtesport bij ons een belangrijke rol. Kortom, ik ben bijzonder trots dat we de Rabobank voor langere tijd aan ons weten te binden. Ik ben er van overtuigd dat Rabobank en Cartouche in veel opzichten elkaar versterken’’.

afbeelding-vb-3

Bij de opening van de Indoor Hockeyhal van Cartouche stelde de Rabobank vele bidons ter beschikking voor de jeugd.

Samenwerking

,,Met diverse collega’s zijn we nauw bij Cartouche betrokken’’, vult Marie-Leontine de Graaf aan. ,,Ik heb eigenlijk maar één vraag aan de leden van Cartouche. Als er iets speelt op het gebied van de financiele dienstverlening, laat het ons dan weten. Geef ons de kans om mee te doen, of iets te goed te maken als dat nodig mocht zijn. We staan open voor een mooie samenwerking waardoor we graag lang aan Cartouche verbonden blijven. We dragen daarbij ook de jeugdafdeling een warm hart toe’’.

afbeelding-vb-3

Foto: Marie-Leontine de Graaf zet, onder toeziend oog van Paul Spaargaren, haar handtekening onder het sponsorcontract.