Een speciaal dankwoord aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen om de Cartouche Dome zaterdagavond op te zetten Het weer blijft onvoorspelbaar, dus de beslissing op vrijdag om de opbouw van Cartouche Dome van de zondagochtend naar de zaterdagavond te verplaatsen was een soort van gok. Maar als je op zondagochtend naar buiten hebt gekeken, of buiten was, dan is inmiddels duidelijk dat de verplaatsing een goede beslissing was.

Felle hagel en regenbuien, met zelfs onweer, felle windvlagen en behoorlijk nat en koud weer exact rond de tijd dat Cartouche Dome opgezet had moeten worden. Veld 3 stond zelfs gedeeltelijk blank, en de opbouw zou zeker uitgesteld zijn.

,,De opbouw op zaterdagavond was niet gelukt zonder de inzet van de meer dan 60 vrijwilligers die gehoor hebben gegeven aan de oproep op zaterdag om te komen helpen”, aldus het Cartouche Dome team. ,, Stond de teller zatedagochtend nog vrijwel op nul, aan het einde van de middag hadden we al meer dan 40 aanmeldingen en uiteindelijk waren er meer dan 60 mannen en vrouwen aanwezig. En die konden we allemaal heel goed gebruiken bij het uitvouwen van de halhuid en het zware staalkabelnet”.

,,Nadat de laatste veldwedstrijd op veld 3 om 18.00 uur afgelopen was, zijn alle onderdelen van de Dome naar hun plek gebracht en zijn de ankers opgedraaid door een klein voorbereidingsteam. Om 20.00 uur stond de grote groep vrijwilligers klaar. Om 20.30 konden we de folies, halhuid en staalkabelnet uitvouwen, en om 10.00 uur stond Cartouche Dome”, meldt het Cartouche Dome team.

,,Het was fantastisch dat zoveel vrijwilligers op zo’n korte termijn gehoor gaven aan de oproep om te komen helpen”, aldus het Cartouche Dome team. ,, Heel veel dank aan iedereen die er op zaterdag bij was! Het was weer een prachtig voorbeeld van de inzet van vrijwilligers op Cartouche, heel veel dank aan iedereen die op zaterdagavond erbij was! Mocht jij een van de vrijwilligers die zich niet aangemeld hebben maar spontaan gekomen zijn tegenkomen, wil je deze boodschap dan net zo gemeend doorgeven”.

Foto Cartouche PR. Hein Athmer.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!