Carlo Abbing won met zijn bedrijf Zonne-energie Op Maat gisteravond de belangrijkste prijs van MKB Leidschendam-Voorburg.

Zijn passie voor groen – en maatschappelijk verantwoord – ondernemen, in combinatie met een ruime ervaren bouwkundige achtergrond deed hem besluiten de handen ineen te slaan en een bedrijf op te richten dat als motto heeft dat duurzame  energie voor iedereen bereikbaar moet kunnen zijn. Geen dure bedrijfspanden of bedrijfswagens, wel de best mogelijke kwaliteit in de te leveren producten. ,,Tegen een zeer aantrekkelijke prijs,” aldus Carlo Abbing. ,,We hebben met elkaar afgesproken dat we iets goeds gingen doen en dat we geen gedoe wilden. Hoe krijgen we geen gedoe? Door te doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Door meer kwaliteit en service te leveren dan er verwacht wordt. Onze klanten zijn de beste reclame voor ons.”

Om de volgende criteria werd Carlo Abbing tot winnaar uitgeroepen:

Hij werkt met vaste medewerkers, heeft duurzaamheid hoog op de lokale agenda staan, heeft zijn maatschappelijk verantwoordelijkheid genomen door over te stappen vanuit de ICT-wereld naar duurzaamheid, zijn eigen huis is energie-neutraal en hij zoekt de samenwerking met andere duurzame organisaties.

Foto VD: Een trotse Carlo Abbing.