Tijdens een controleronde van het buurtpreventieteam Damsigt, samen met de nieuwe burgemeester Klaas Tigelaar, vond men een fiets in de struiken. Onderzoek van het buurtpreventieteam wees uit dat de fiets was gestolen van Freek Steutel, raadslid van de lokale partij GBLV/Gemeentebelangen.

Het buurtpreventieteam Damsigt maakte samen met de nieuwe burgemeester Klaas Tigelaar een controleronde in hun buurt. Tijdens deze ronde zagen zij een fiets in de struiken liggen ter hoogte van station Leidschendam-Voorburg. Een lid van het buurtpreventieteam heeft aan de hand van de sticker op de fiets, contact gezocht met fietsenhandel ProBike te Leidschendam en gevraagd of deze de eigenaar kon herleiden op basis van het framenummer. ProBike vond de eigenaar: raadslid Freek Steutel. Inmiddels is de fiets weer terug bij het raadslid.

Freek Steutel, raadslid GBLV: “Hulde aan het BuurtPreventieTeam (BPT) Damsigt. Wederom wordt bewezen hoe belangrijk de taak van het BPT is. Natuurlijk is het geweldig dat de fiets van mijn vrouw weer terecht is. We hadden de moed al opgegeven. Maar dankzij adequaat handelen van het Buurtpreventieteam is de fiets weer gevonden, fantastisch!”

René de Haas, lid buurtpreventieteam Damsigt: “Wij hebben een enthousiast en betrokken team maar nieuwe leden zijn altijd! Reacties naar: [email protected]

foto PR: Buurtpreventieteam, in de persoon van René de Haas krijgt taart van raadslid Freek Steutel