Op 24 maart organiseert de Rotary Voorburg de 8de Huygens Bridge Toer in het Huygenskwartier. De organisatie is i.s.m. Bridgeclubs Leidschenhage en Kom… Kom Maer, De opbrengst is voor Stichting Leergeld, om sporten voor zoveel mogelijk kinderen in Leidschendam-Voorburg mogelijk te maken.

Met de opbrengsten van de Huygens Bridge Toer 2018 kan de Stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg contributies en lesgelden voor sportverenigingen vergoeden voor kinderen uit gezinnen die het sporten niet zelf kunnen betalen. Hierdoor kunnen de kinderen uit deze doelgroep via hun sport maatschappelijk actief zijn, meedoen en meetellen.

Hoe werk het?

Aan de Huygens bridge toer kunnen maximaal 48 paren deelnemen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen clubspelers en recreanten. De Toer vindt plaats in Het Huygenskwartier, het oude centrum van Voorburg. Op de volgende 6 locaties wordt gespeeld:
De Voorhof, Museum Swaensteyn, Papermoon, Meatpoint en The Village Lounge.
Er worden per locatie steeds 4 spellen gespeeld.

Het Programma

Op zaterdag 24 maart worden de deelnemers vanaf 10.15 uur verwelkomd met koffie in De Voorhof, Herenstraat 77. De start is om 11.00 en er wordt gespeeld tot 16.00 uur
De uitslag is om 16.30 uur in De Voorhof.

Inschrijven

Aanmelden kan door namen, emailadressen en telefoonnummers door te geven via e-mail: [email protected]. De kosten zijn € 67,50 per paar, inclusief koffie bij de inschrijving en lunch. Dit bedrag kan worden overgemaakt op nummer NL34INGB0000645719,
STG COMMUNITY SERVICE ROTARY CLUB VOORBURG, ovv Huygensbridgetoer.

 

Graag duidelijk de namen van de bridgers vermelden en aangeven of u clublid bent of niet. Inschrijvingen zijn op volgorde van betalingsontvangst. Het maximum aantal paren is 48. Zodra aanmelding en betaling binnen zijn, krijgt u bericht van inschrijving.

De wisselprijs

De prachtige wisselprijs, een solide bridgetafel, ter beschikking gesteld door Maria en Willem Middelburg, is vorig jaar gewonnen door Ria de Graaf en Leni van Houtert. Bent u dit jaar de winnaar?

Informatie

Voor vragen kunt u terecht bij Maarten Steemers via [email protected]

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!