Onverwachts hoog bezoek want premier Mark Rutte is woensdag in Voorburg. Hij verlaat zijn eigen ‘Torentje’ om ditmaal Het Torentje in de Franse Kerkstraat te bezoeken. Bij het cafe, dat mede eigendom is van RTL-4 politiek verslaggever Frits Wester, zal Rutte omstreeks 17.00 uur de VVD-Leidschendam-Voorburg een hart onder de riem steken voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

De premier brengt om 17.00 uur eerst een bezoek aan het Huygenskwartier in Voorburg. In cafe Het Torentje gaat hij in gesprek met inwoners en lokale ondernemers. Om 17.30 uur wordt vanaf het dak van het pand een foto genomen. Iedereen is dan ook uitgenodigd om bij de dit historische moment aanwezig te zijn.

Grijp die kans!

Astrid van Eekelen, lijsttrekker van de lokale VVD: ‘Geweldig dat onze minister-president naar Leidschendam-Voorburg komt. Dit is voor iedereen de kans om dichtbij en lokaal in gesprek te gaan met de man die ons land al 8 jaar leidt. Ik zeg: grijp die kans, kom gezellig langs!’

Groepsfoto

Helaas is de ruimte binnen in Het Torentje beperkt. Er zal buiten in de Franse Kerkstraat om 17.30 uur vanaf het dak een groepsfoto gemaakt worden waarbij Mark Rutte met zoveel mogelijk inwoners van Leidschendam-Voorburg op de foto gaat. Komt u ook!?

Prijsuitreiking

Op de achterpagina van Het Krantje van 7 maart staat een VVD-woordzoeker. U kunt uw oplossing nog insturen tot zondagavond 11 maart. De winnaar wordt begin volgende week bekend gemaakt. Mark Rutte zal tijdens zijn bezoek aan Café Het Torentje de prijs persoonlijk overhandigen.

foto VD. Mark Rutte tijdens een bezoek aan Leidschendam-Voorburg. Op de achtergrond de raadsleden Louise Kortman en Astrid van Eekelen. 

Door Bart Bakker

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!