De wedstrijd tussen Forum Sport en WV-HEDW werd een attractieve, boeiende wedstrijd. Twee aanvallend ingestelde  ploegen die beiden goed kunnen voetballen lieten vanaf het begin zien vol voor de winst te willen spelen. Hoog tempo en twee zeer geconcentreerd en gedisciplineerd voetballende elftallen. Forum Sport had de 1e helft wat meer balbezit en wist een aantal keren gevaarlijk voor het doel van WV HEDW te komen.

Belangrijkste wapenfeit was  een hard schot van Joshua Steenvoorden op de paal. Ook de bezoekers uit Amsterdam waren een aantal keren gevaarlijk voor keeper Jurriaan Jouvenaar verschenen, maar de doelman van Forum Sport pareerde alle schoten. De rust werd met een 0-0 stand gehaald.

Het wachten was op de eerste treffer en alle aanwezigen waren het erover eens dat die treffer aan beide kanten kon vallen.

Forum Sport en CW HEDV toonden een ongelooflijke wilskracht. Stevige, sportieve duels in een wedstrijd die door het arbitrale trio perfect geleid werd. De toeschouwers waren getuige van een op en neer gaande wedstrijd. Kansen voor beide doelen waarbij moet worden opgemerkt dat de beste kansen voor CW HEDV waren.

Een paar prachtige reddingen van Jurriaan Jouvenaar waarbij hij één keer werd geholpen door de paal. De trainers Bas Steffens en Dennis den Turk brachten nog 2 wissels in. Brian de Jong werd in de 68e minuut vervangen door Edoardo Saurwalt en Chadion Melfor werd 5 minuten voor tijd gewisseld voor Abdelhak Bojaada.

Bijna wist Forum Sport de winst nog naar zich toe te trekken. De zeer goed spelende middenvelder Hugo Diepenbeek soleerde in de 87e minuut langs 3 verdedigers en schoot keihard op doel. Helaas net aan de verkeerde kant van de paal. De wedstrijd eindigde dus in 0-0. Een gelijkspel waar beide ploegen zich in konden vinden.

Bovenin de 1e klasse A zaterdag blijft het spannend. ARC staat op 9 punten voorsprong op 3 ploegen die elk 35 punten hebben. Volendam, Xerxes DZB en Sportlust 46. Daarachter Forum Sport op de 5e plaats met 32 punten..

Aanstaande zaterdag treedt Forum Sport van trainer Bas Steffens (foto VD)  aan tegen Sportlust 46 in Woerden. Opnieuw een wedstrijd met grote belangen voor beide ploegen!

Door Jean Nederlof

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!