Leden van Badmintonclub Voorburg streden onlangs in verschillende klassen om de titel tijdens de Clubkampioenschappen. Er werden veel spannende partijen gespeeld, met bloedstollende drie-setters en verrassende uitslagen. Bram Koomen werd voor het eerst clubkampioen bij de heren. Hij versloeg Thomas Tseng in de finale met 21-16 en 21-14.

Bij de dames mag Eveline Munnikhof zich clubkampioen noemen: zij scoorde de meeste punten in de singlepoule in de hoogste klasse. De laatste wedstrijd van het toernooi was een gemengd dubbel van Rutger Hendriks en Alice Liew tegen Harold de Wit en Sanne van Veldhoven; het laatste koppel pakte de winst met 22-20 in de tweede set.

In de hoogste klasse van het jeugdtoernooi werd Marije Rutgers kampioen in de single, de dubbel (met Daphne Kappert) én de mix (met Joseph Mellor).

Alle uitslagen van de Clubkampioenschappen zijn te vinden op www.badmintonvoorburg.nl.

BDO Wouters Sports Pouletoernooi op 31 maart

Op (Paas)zaterdag 31 maart organiseert de 50-jarige Voorburgse badmintonclub wederom een toernooi, namelijk een open pouletoernooi in de klasse 1, 5 en 7 in sporthal Forum Kwadraat. Badmintonners van alle clubs kunnen zich inschrijven via http://bit.ly/bcv-toernooi2018.

Foto PR.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!