Het gaat goed met de organisatie van de BinckBank Tour. Steeds meer ondernemers willen er bij horen en veel omwonenden langs de route zijn nu al enthousiast. De wielertijdrit op dinsdag 8 augustus biedt dan ook veel kansen en zet Leidschendam-Voorburg op de (inter)nationale kaart. De gastvrijheid van onze gemeente zal dan ook nadrukkelijk naar voren komen. Dit geldt ook voor de culturele instellingen, want ineens staat bijvoorbeeld museum Hofwijck volop in de schijnwerpers. Een compliment voor de organisatie. Je moet het tenslotte toch maar allemaal doen. Er komen momenteel allerlei plaatselijke initiatieven los, zoals bijvoorbeeld van televisiecommentator Frits Wester, die oud toppers als Jan Janssen en Gert Jakobs naar Voorburg haalt. Het bestuurslid van het Ondernemersfonds van het Huygenskwartier geeft hiermee ook een signaal af dat men achter dit evenement staat.

Door evenementen als de BinckBank Tour, A Walk in the Park en de Vlietdagen mogen de inwoners van Leidschendam-Voorburg blij zijn met organisatoren als Peter Boelhouwer en zijn collega’s. Leidschendam-Voorburg komt daarom naar je toe deze zomer….

Door Bart Bakker  

Foto Adrey Caljey. Peter Boelhouwer (midden) ligt op koers met de organisatie. Onderstaande foto’s geven nog enige achtergrondinformatie weer.

Reageer op dit artikel