Morgenmiddag om 16.00 uur vindt er in restaurant Meatpoint een Valentijnsloterij plaats, waarbij leuke lokale prijzen gewonnen kunnen worden. De loterij is opgezet door lokale ondernemers en de opbrengsten van deze loterij gaan volledig naar Festival Unlimited, een gratis funfestival voor mensen met een verstandelijke beperking dat a.s. zondag plaatsvindt in onze gemeente. De trekking wordt gedaan door Eric Bouwman.

Mede-organisator Dave Fisser van Festival Unlimited : “Het is erg moeilijk om voor deze groep mensen genoeg middelen bij elkaar te krijgen om een echt goed festival op te zetten. Vorig jaar hadden we de pilot en hadden meer dan 350 mensen met een verstandelijke beperking de middag van het jaar. Er waren workshops en een feest met allerlei leuke artiesten en meet and greets met GTST-sterren, want die acteurs zijn  veruit het populairst onder deze doelgroep. Dit jaar hebben we Robin Martens kunnen strikken die de rol van Rikki jaren heeft gespeeld. Dit jaar hebben we nog meer aanmeldingen en krijgt het festival een regionaal karakter, want de bezoekers komen dit jaar vanuit heel de provincie en zelfs uit IJmuiden komt een groep”

Er worden maximaal 100 loten verkocht en deze zijn nog verkrijgbaar via de website www.festivalunlimited.nl/valentijnsloterij. De loten kosten 50 euro per stuk, welke dus volledig naar het festival gaan. Prijzen die gewonnen kunnen worden zijn o.a. : Vip-tafel voor optreden Tino Martin op 17 februari, Vip-tafel voor A Walk in the Park, schilderij van the Joker van Stephan Evenblij, een optreden van Captain Midnight, een sloep tijdens de Kids Heroes Fun Cruise en verder sieraden van Petite Rose en een etentje bij the Meatpoint en the Fox.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!