Een stoet van van oldtimers en luxe sportwagens rijdt zaterdag omstreeks 10.00 uur door Leidschendam-Voorburg.  Ze rijden de route vanuit Rotterdam, via benzinestation Berkman Voorburg aan het Oosteinde naar het Kyocera stadion en weer terug.

,,Berkman is een belangrijke sponsor van deze stoet,” zegt Irene Wassenaar, belast met de fondsenwerving van de stichting Zeldzame Ziekten Fonds. ,, Ze hebben eerder een prachtige dag voor zieke kinderen mogelijk gemaakt. Daarbij maken we natuurlijk graag een bruggetje met onze kinderen met een zeldzame ziekte en de zeldzaam goede service aan de pomp in Voorburg”.

De auto’s vertrekken om 9.30 uur vanuit Rotterdam. ,,We verwachten de eerste auto’s rond 10.00 uur in Voorburg te mogen verwelkomen”, aldus Irene Wassenaar. ,,Berkman heeft de locatie in Voorburg dan aangekleed met vlaggen en een mooi spandoek. We roepen de mensen uit Voorburg op om naar deze stoet te kijken en om naar de kinderen te zwaaien. Bekende Nederlanders als Jan Lammers, Gijs van Lennep en Rob Geus rijden ook mee. Wij verwachten dat om half 11 alle auto’s zijn gepasseerd”.afbeelding-vb-3

foto VD: Benzinestation Berkman aan het Oosteinde.