Onder leiding van presentator Bart Bakker wordt er periodiek bij restaurant Bernard een Ronde Tafel Bijeenkomst gehouden onder de naam bij ‘Bij Bart aan Tafel’, die via het Voorburgs Dagblad wordt uitgezonden.

afbeelding-vb-3-82

De volgende opnames en uitzending staan gepland voor eind volgende week.Ditmaal is het thema een terugblik op het afgelopen jaar in Leidschendam-Voorburg. Tevens worden de prijzen van onze redactie voor de beste ‘Politicus van 2016’ en de ‘Beste Sporter van 2016’ van Leidschendam-Voorburg bekendgemaakt. Het is een (internet) televisieuitzending in een informele sfeer in ‘Black-Tie’, waarvoor exclusief een aantal gasten wordt uitgenodigd.

afbeelding-vb-3-81

De vaste ‘side-kick’ van ‘Bij Bart aan Tafel’ is ondernemer John Prins. (foto).

Van de bijeenkomst worden foto- en televisieopnames gemaakt. De organisatie is naast Bart Bakker in handen van regisseur Rene Beuker, campagnebedenker van het Voorburgs Dagblad. ,,Het gaat een bijzondere uitzending worden”, aldus Beuker. ,,De voorbereidingen zijn in volle gang. De eerste uitzending van ‘Bij Bart aan Tafel’, waarbij de lokale huizenmarkt centraal stond, was in alle opzichten een succes en werd binnen een paar dagen meer dan 50.000 keer bekeken.  De opnames zijn wederom in handen van Daan van der Graaf (overigens voormalig doelman van Cartouche) en Lisa van Wissen van het productiebedrijf Skybirds. Onze fotograaf is Adrey Calje, Monique Brus verzorgt de visagie en onze gastvrouw is Tini Prins. Kortom, we kijken uit naar volgende week. Het Voorburgs Dagblad gaat op een spraakmakende wijze het jaar uit…”.

afbeelding-vb-3-173

foto VD. Rene Beuker (links), Bart Bakker (rechts), Lisa van Wissen en Daan van der Graaf zijn er weer klaar voor.  Hierbij nogmaals de vorige uitzending in restaurant Bernard. Het gaat om een korte versie van de uitzending en voor de geïnteresseerden een langere versie van de uitzending