Op woensdag 1 november vindt de derde maatschappelijke Beursvloer aan de Vliet plaats. De Beursvloer is het toneel van handel tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties (zoals vrijwilligersorganisaties, verenigingen, stichtingen). Ze bespreken wat ze elkaar te bieden hebben om vervolgens tot een ‘match’ te komen.

Maatschappelijke organisaties zoeken hulp in de vorm van menskracht, kennis, materialen of netwerk. Bedrijven kijken voor welke organisatie zij en hun medewerkers warm lopen en waar ze een goede bijdrage aan kunnen leveren. Een match is altijd tweerichtingsverkeer en de portemonnee blijft gesloten.

Wethouders aanwezig
Wethouder Floor Kist opent Beursvloer officieel met een slag op de gong. Wethouder Lia de Ridder is voorzitter van de jury voor de nominaties ‘Mooiste match 3e Beursvloer aan de Vliet’. Matchmakers helpen bij het maken van mooie, onverwachte en duurzame matches. Het wordt een levendige gebeurtenis, met als beoogd resultaat: een boost voor het maatschappelijke leven, het vergroten van wederzijdse betrokkenheid, inspiratie en plezier.

Over de Beursvloer
De Beursvloer is een landelijk succesvol concept om maatschappelijk betrokken ondernemen te faciliteren. Eerdere edities van de Beursvloer aan de Vliet vonden plaats in 2012 en 2015 en leverden in totaal 268 matches op. Beursvloer aan de Vliet wordt georganiseerd door het Vrijwilligerspunt met financiële steun van gemeente Leidschendam-Voorburg, Fonds 1818, Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt, Van Ravesteynfonds en Rabobank regio Den Haag. Ook diverse lokale bedrijven en organisaties hebben belangeloos hun bijdrage geleverd.

Programma
Datum:
Woensdag 1 november

Programma:
17.00 – 17.30 Inloop
17.30 – 17.45 Opening met slag op de gong door wethouder Floor Kist
17.45 – 19.00 Handelen op de Beursvloer
19.00 – 19.15 Sluiting en bekendmaking nominaties ‘Mooiste match’
19.15 – 20.30 Netwerkborrel met lichte maaltijd

Locatie:
Corbulo College
Van Tuyll van Serooskerkenstraat 2
2273 CB Voorburg
Parkeren: bij de school of op het Koningin Julianaplein (na 17.00 uur geen parkeerschrijf nodig)

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!