Benedikte Zijlstra, directeur van Meijs & Alink NVM Makelaardij, bracht in haar functie als voorzitter van het MKB Leidschendam-Voorburg een bezoek aan Only for Men op het Stationsplein. ,,.Ik wil toch even persoonlijk mijn waardering uitspreken voor de stap die het kledingconcern heeft genomen om zich in onze gemeente te vestigen”, zei Benedikte Zijlstra tijdens de ontmoeting met storemanager Guido van Putten. ,,Ik hoor veel positieve berichten over Only for Men. Niet alleen van diverse mannen, maar ook van bevriende andere ondernemers. Dit komt mede doordat Only for Men open staat voor het verbinden en dat ook daadwerkelijk doet. Ook is dit opzicht is Only for Men een aanwinst voor ondernemend Leidschendam-Voorburg”.

,,We waren positief verrast door haar komst”, reageert Guido van Putten. ,,Het is altijd plezierig als het MKB zijn waardering uitspreekt. Zoals eerder aangegeven gaat het erg goed met onze winkel waar we dagelijks nieuwe klanten mogen begroeten. Tevens groeit het vaste klantenbestand. We zijn dan ook bijzonder blij met onze vestiging in Leidschendam-Voorburg waar we inmiddels regelmatig contact hebben met diverse verenigingen, businessclubs en collega-ondernemers”.

foto VD. Benedikte Zijlstra in gesprek met Guido van Putten. Op de achtergrond wordt op de grote TV-schermen een wedstrijd van Barcelona uitgezonden. Hier heeft de vrouw van Forum Sport-speler Remco Zijlstra overigens even geen oog voor.

Openingsfoto VD. Benedikte Zijlstra feliciteert Guido van Putten met de flitsende start in Leidschendam-Voorburg.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!