Tijdens een zeer druk bezochte nieuwjaarsreceptie van Forum Sport heeft het bestuur van Forum Sport gisteren bekend gemaakt dat het, in goed en plezierig overleg met Bas Steffens, is overeengekomen het contract te verlengen. De beleidsmakers bij Forum Sport zijn zeer tevreden over hoe Bas Steffens invulling geeft aan de functie van hoofdtrainer. Ook bij de selectiespelers van Forum Sport is met veel enthousiasme gereageerd op het aanblijven van Bas Steffens.

Niet alleen Bas Steffens blijft bij de club maar ook assistent trainers Dennis den Turk, Marcel L’Ami (2e elftal) Eric Tanis (keeperstrainer) en hersteltrainer Jochem Verbaan hebben hun contract met Forum Sport met minimaal 1 jaar verlengd. Ook hier geldt dat de werkwijze van de trainers perfect past in de doelstellingen van de club. Goede onderlinge communicatie en veel contact met de jeugdafdeling.

Komend weekend vertrekt de gehele selectie van Forum Sport 1 en 2 met de technische staf naar Newcastle in Engeland. Naast het o.a. bezoeken van de wedstrijd Newcastle Utd – Swansey is er volop gelegenheid voor de technische staf en spelers om alvast vooruit te kijken naar de 2e helft van het seizoen én het volgend seizoen!

Forum Sport 1 speelt in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal en staat momenteel op een –kansrijke-  gedeelde 3e plaats.  Het 2e elftal speelt dit seizoen als debutant in de hoogste klasse voor 2e elftallen, de res. Hoofdklasse. Dit jonge elftal staat in de middenmoot en doet het eveneens zeer goed.

Naast het goede nieuws bij de senioren selecties heeft het bestuur van Forum Sport (in de persoon van André Saurwalt, technische zaken) ook bekend gemaakt dat het contract met het hoofd jeugdopleidingen Sinan Babacan met 2 jaar verlengd is. Dit geeft Sinan de kans verder te bouwen aan de selectieteams in de (grote) jeugd van Forum Sport!

Door Jean Nederlof

foto VD. Bas Steffens.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!