De Voorburgse Barbara Kok, (mede)directeur/eigenaar van burnout-poli Unlimited People, is toegetreden tot het bestuur van de stichting ‘Vrienden van het LangeLand ziekenhuis in Zoetermeer. Het bestuur heeft gisteravond positief besloten over haar voordracht tot bestuurslid Fondsenwerving. ,,We zijn bijzonder blij met haar komst”, reageert voorzitter Hilbrand Nawijn. ,,Barbara Kok heeft een fraai medisch bedrijf opgebouwd, is uiterst deskundig, beschikt over een groot netwerk en heeft affiniteit met de zorgbranche”.

,,Een mooie uitdaging”, zegt Barbara Kok, die ook in de ledenraad zit van de Rabobank. ,,Tijdens een exclusieve rondleiding en bijeenkomst van een paar weken geleden ben ik onder de indruk geraakt van het LangeLand ziekenhuis. Dit gold ook voor de presentaties die werden gegeven en mijn kennismaking met diverse directieleden, medewerkers en ondernemers. Ik wil me dan ook graag inspannen om het regionale bedrijfsleven te enthousiasmeren voor het ziekenhuis en de stichting ‘Vrienden’. Hierdoor kunnen we met elkaar het welzijn en de faciliteiten voor de patiënten vergroten”.

Tijdens een uitgebreide lunch in restaurant Meatpoint waar de Zoetermeerse wijnspecialist Bert de Boer overigens alle wijnen levert, sprak Hilbrand Nawijn deze week met Barbara Kok. Beiden zaten meteen al vol plannen en ambities voor de stichting ‘Vrienden van het Langeland ziekenhuis’. ,,Prima restaurant overigens”, sprak Nawijn. ,,Dit wordt onze vaste stek als we met relaties uit Leidschendam- Voorburg en Rijswijk gaan praten”.

Bart Bakker (links), eveneens bestuurslid van de Vrienden van het LangeLand ziekenhuis, verwelkomt Barbara Kok in het bestuur. Hilbrand Nawijn is bijzonder content met haar komst.

Openingsfoto VD. Hilbrand Nawijn schudt Barbara Kok in restaurant Meatpoint in Voorburg de hand en wenst haar alle succes toe in haar werkzaamheden voor de stichting Vrienden van het LangeLand ziekenhuis.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!