Angela Groothuizen treedt vanavond en morgenavond op in het bijna uitverkochte Veur Theater aan de Leidsendamse Damlaan. Haar muzikale theatershow IKIGAI laat je energie kolken als een rivier, laat je bruisen als de zee, waaien als de wind, kwetteren als nestende vogeltjes. En mocht dat allemaal niet lukken in één avond, dan heb je ten minste prachtige liedjes gehoord.
Laat je IKIGAI kietelen door Angela Groothuizen en Nico Brandsen.

,,Een reden om te zijn,” aldus de website van het Veur Theater. ,,Een levensdoel. Iedereen heeft er een, maar om het te vinden ben je wel een tijdje bezig. Jaren zelfs en sommigen komen er nooit achter, anderen liggen al tevreden in de wieg met een duidelijk IKIGAI. ‘Het zout van het leven’ is het letterlijk en de meeste talen hebben veel woorden nodig om dit begrip te doorvoelen, hele zinnen, alinea’s of zelfs een avond theater. Het vinden van je IKIGAI schijnt belangrijk te zijn om een tevreden mens te worden. Maar hoe dan? Hoe vind je het? Wat als je het niet weet en er NOOIT achter komt? Wat als je wekker de enige reden is om wakker te worden, omdat je anders je baan verliest?”

foto facebook: ,,Montage van m’n nieuwe theatershow IKIGAI,” zegt Angela Groothuizen, die vandaag en zondagmiddag optreedt in Leidschendam.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!