WZH Parade feestelijk van start: Ben Cramer nog in topvorm

mainImage
WZH Parade feestelijk van start: Ben Cramer nog in topvorm

Onlangs is de WZH Parade feestelijk van start gegaan bij WZH Nieuw Berkendael en WZH Schoorwijck. Zanger en musicalster Ben Cramer trad op, net als Nick Jefferson, de ShowBizz kids en tal van andere artiesten.

Een goochelaar vertoonde zijn kunsten en er was een Oud Hollands draaiorgel. De bewoners, familie en vrienden genoten van kermisspelen zoals eendjes vangen en ballen gooien. De locatie was feestelijk aangekleed en voorzien van gezellige kraampjes met heerlijke haring, patat, poffertjes en vele andere lekkernijen. De sfeer zat er goed in en het zonnetje maakte de gezellige dag bij WZH Schoorwijck compleet.

Feesten met dierbaren

“De Parade is ontstaan uit de behoefte van bewoners en familie om samen met de medewerkers een onvergetelijke dag te beleven”, vertelt Patricia Huijbregts, bestuurder WZH enthousiast. “Wat is er leuker dan met mensen die je dierbaar zijn in eigen huis feest te vieren? Die dag is het ‘one big family’.” De feestelijkheden prikkelen de bewoners om actief te zijn. De liedjes zijn bekende nummers van toen en daarmee herkenbaar voor het publiek. Het evenement past in de filosofie van WZH om de bewoners te ondersteunen bij het invullen van hun leven zoals ze dat zelf graag willen.

 


Foto: Digitaal Dagblad