Wie wordt de buddy van Anneloes?

mainImage
Wie wordt de buddy van Anneloes?

Het plaatselijke Buddy Netwerk op zoek naar hulp voor de 52-jarige Anneloes uit Leidschendam-Voorburg, die een aantal jaren geleden te horen heeft gekregen dat ze ernstig ziek is. Ze heeft namelijk MS. Anneloes heeft puberende kinderen en is alleenstaande moeder. Gelukkig zijn er vrienden en familie die haar ondersteunen met praktische zaken zoals eten koken en de was doen. Ondanks haar positief instelling wil Anneloes het ziekzijn liever niet altijd met bekenden delen, ze wil hen daarmee niet teveel te belasten. Ze zou het fantastisch vinden om iemand te treffen die onder het genot van bijvoorbeeld een kop koffie een luisterend oor kan bieden, of er samen met haar op uitgaat om even het ziekzijn te vergeten.

Heb je interesse en ben jij de aangewezen vrijwilliger die Anneloes kan helpen? Meld je dan aan als buddy! Wij bieden je een korte professionele basiscursus en persoonlijke begeleiding.

En mocht je niet iets voor Anneloes zelf kunnen betekenen, dan zijn er bij Buddy Netwerk nog vele anderen naast haar die je hulp en aandacht heel hard kunnen gebruiken.

Bel naar Buddy Netwerk: 070-3649500 of kijk op: www.buddynetwerk.nl voor meer informatie en het downloaden van het aanmeldingsformulier. ,,Alvast onze hartelijk dank'', aldus het Buddy Netwerk.


Foto: Digitaal Dagblad