Wie, wat en waar op Strandwalfestival (vrijdag 7 september)

mainImage
Wie, wat en waar op Strandwalfestival (vrijdag 7 september)


Rijswijkse Bos (bij de Naald)


18:30 – 19:15 Rijswijk Swingt Mee…..

GELEGENHEIDSKOOR OLV GREGOR BAK Pianist, dirigent, componist en arrangeur Gregor Bak: wat een veelzijdig talent. Van klassiek tot popmuziek, hij speelt het allemaal. Na zijn muziekstudie werkte hij als docent op verschillende scholen. Sinds 1993 is hij dirigent van het Oeral Kozakkenkoor maar ook andere koren weet hij te inspireren. Gregor is bekend als tv-presentator, onder andere van het muziekprogramma C-Majeur van de NCRV.19:15 – 19:30 Opening…..

19:30 – 19:45 DJ El Dani…..

CARIBBEAN SOUND El Dani, geboren en getogen in Rijswijk, is een getalenteerde DJ/producer van de volgende generatie Latin House & Urban DJs. De energieke DJ met zijn Caribbean sound krijgt iedereen op de dansvloer, dat bewees hij bij de grote festivals waar hij draaide zoals Heaven Outdoor, Oh Oh Intro en Bevrijdingsfestival Den Haag Malieveld. Ook internationaal timmert hij aan de weg. Je kunt helemaal los op deze muziek!19:45 – 20:30 Frank & The Silly Symphonies…..

FUNK, SOUL & BLUES COVERBAND van de regio Haaglanden. Door optredens op feesten, festivals en deelname aan de bandwedstrijd The Clash of The Coverbands hebben zij een eigen sound ontwikkeld en blazen zij bekende Motown klassiekers letterlijk nieuw leven in. Frontman Frank zweept je op en neemt je mee, of je nu jong of oud bent.20:30 – 21:00 DJ El Dani…..

21:00 – 21:45 Joel Borelli…..

RAS ENTERTAINER/PIANIST De Eindhovens Joel Borelli kreeg muziek met de paplepel ingegoten en zo leerde hij spelenderwijs piano. Later speelde hij vele uren in de Scheveningse succes formatie Crazy Pianos. Zo ontwikkelde hij zich als ras-entertainer met een gigantisch repertoire. Nu is hij een veel gevraagde pianist met 120 shows per jaar in binnen- en buitenland. Hij krijgt elke dansvloer los. Je zal maar zo boffen erbij te kunnen zijn op het Strandwalfestival!21:45 -22:00 DJ El Dani…..

22:00 – 23:15 De Coronas…..

STAND UP POP muziek met een vleugje cabaret. Met als belangrijkste belofte: bij elke gespeelde song gebeurt er weer iets verrassends. Ze dagen het publiek uit om de telefoon op het ?Coronas balkon op te nemen en via een live telefoongesprek hun muzikale wensen aan de band en zaal kenbaar te maken. Het verzoekje wordt daarna direct gespeeld met de nodige vocale, muzikale en fysieke acrobatiek. De Coronas hebben hun sporen verdiend in het Holland Heineken House in Turijn en Peking, op Koningsdag op het Museumplein en nu op het Strandwalfestival!23:15 – 00.00 Samantha Steenwijk….Samantha Steenwijk op het Strandwalfestival! De Rijswijkse zangeres trekt groot en klein publiek mee in een vrolijk optreden. Samantha werd landelijk bekend toen zij de finale haalde van het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen en in The Voice of Holland eindigde zij vorig jaar als tweede.  Daarnaast heeft ze twee keer in een uitverkochte Amsterdam Arena gezongen bij de Toppers in Concert. Vrijdag 7 september treedt Samantha om 23:15 uur op voor haar thuispubliek. Zing jij uit volle borst mee?


| Foto: Digitaal Dagblad