Vooruitblik op Vlietkinderen-en Vastgoed Debat bij Midvliet

mainImage
Vooruitblik op Vlietkinderen-en Vastgoed Debat bij Midvliet

Organisator Bart Bakker blikt vanavond vooruit op twee debatten in Voorburg. Het ene debat gaat over kinderopvang van dinsdag aanstaande en het andere debat gaat over de woningmarkt in de regio Haaglanden dat bij op maandag 8 oktober wordt gehouden. Beide debatten, waarvan inmiddels veel gasten zich hebben aangemeld, vinden plaats bij Central Park by Ron Blaauw aan het Oosteinde in Voorburg. De overige onderwerpen zijn:

- In het kader van de week van de opvoeding praten we over een workshop "kinderen en seksualiteit";

- De EVKV de Kanarievogel organiseert op zaterdag 29 september een speciale jeugdvogeldag in het voormalige gemeentehuis aan de Herenstraat in Voorburg;

- Een gesprek met een kleuterleidster van de actiegroep PO in actie over de problemen van de werkdruk en onvoldoende beloning in het basisonderwijs;
Midvliet Actueel wordt deze week gepresenteerd door Peter van der Aar. De live-uitzending is dinsdagavond 25 september tussen 20.00 en 21.00 uur en in de herhaling op woensdag 26 september tussen 18.00 en 19.00 uur.

Met ingang van 3 oktober zal Midvliet Actueel verhuizen naar de woensdagavond tussen 20.00 en 21.00 uur. Op de dinsdagavonden zullen voortaan de gemeenteraadsvergaderingen van Leidschendam-Voorburg en Wassenaar te beluisteren zijn.


| Foto: Digitaal Dagblad