Vier nieuwe leden exposeren hun werk bij galerie ArtiBrak

mainImage
Vier nieuwe leden exposeren hun werk bij galerie ArtiBrak

Vier talenten laten hun werk zien. Het gaat om de volgende personen. Bas van der Poel is een fotograaf met een passie voor de schoonheid van verval. Daarvoor reist hij door heel Europa om – op een bijzondere manier - leegstaande gebouwen te fotograferen waar niemand anders komt. Met zijn foto’s neemt hij mensen mee in de wereld van het verval en laat de sfeer voelen die hangt op verlaten locaties, die ooit grandeur uitstraalden.

Irene van der Winkel werkt met klei, die zij verwerkt tot dunne fragiele vormen: zwarte en witte kommen, draadschalen en architecturale bouwsels in porselein, die zij verbindt met suède veters, metaal of porseleinen kraaltjes.

Yvon Scharis kiest voor haar lyrisch abstracte schilderijen meestal een of twee kleuren vanuit een innerlijke behoefte, waarna het schilderij zich gaandeweg ontvouwt. De beelden die zo ontstaan hebben meestal geen voorstelling.

Evangelos Kalogeropoulos stelt in zijn schilderijen het menselijk handelen en de invloed daarvan op zijn omgeving aan de kaak. Met zijn schilderijen vertelt hij een verhaal, maar ze zijn ook een aanklacht tegen hoe wij met de wereld omgaan.

 

De tentoonstelling wordt zaterdag, 23 juni om 15.00 uur officieel geopend door Dick van der Neut, voorzitter van ArtiBrak.


Foto: Digitaal Dagblad