Veel donaties voor Hospice Het Vliethuys

mainImage
Veel donaties voor Hospice Het Vliethuys

Diverse ondernemers, politici, vertegenwoordigers van bedrijven en particulieren hebben gisteravond tijdens het Stads Walking Dinner een donatie in het glazen huis voor Hospice Het Vliethuys gedaan. ,,We zijn er bijzonder blij'', reageren de bestuursleden van het Hospice Willy Blonk en Paul Francissen. ,,We gaan het geld gebruiken voor de zogenaamde klein beurs voor mensen die een verblijf in het Hospice niet geheel zelf kunnen bekostigen''.

Ook vandaag en morgen is Hospice Het Vliethuys het goede doel tijdens 'A Walk in the Park'.  Na afloop van het evenement wordt de totale opbrengst bekendgemaakt.Paul Francissen en Bart Bakker brachten namens het bestuur van het Hospice de stroom van donaties op gang door veel gasten een envelop te geven.

 Yvonne Bood stopt namens Vlietkinderen een donatie in het Glazen Huis van Hospice Het VliethuysDe zoon van fotograaf Ap de Heus deed ook een envelop met inhoud er in.Ook deze dames lieten hun hart spreken.Eerst een heerlijk glas wijn en dan even een donatie doen.Treesje Bloemen (links) kijkt toe hoe Frits Wester een duit in het zakje doet.Politicus Hilbrand Nawijn wenst namens zijn partij de LHN uit Zoetermeer het Hospice alle succes toe.Paul Karelse doet zijn gift met volle overtuiging.Rob de Groot doet een gift namens Plant & Zo dat overigens momenteel op het Kon.Jul.Plein totale leegverkoop houdt omdat de plantenwinkel binnenkort de deuren gaat sluiten.Een donatie namens cafe Het Torentje.

Door Bart Bakker

Foto's Ap de Heus

 


| Foto: Digitaal Dagblad