Update: Online petitie behoud Bronovo/ Anthoniushove

mainImage
Update: Online petitie behoud Bronovo/ Anthoniushove

De teller van de online petitie voor het behoud van de ziekenhuizen Bronovo en Antoniushove stond vanochtend om 8.00 uur op 23.610. Het aantal is dus nog altijd stijgende. De petitie loopt tot 15 januari waarna de uitslag bekend zal worden gemaakt. Het doel is om de petitie te overhandigen aan minister Bruno Bruins en de directie van HMC.

De petitie is te vinden via de link

De voorkeur is om naar het redactieadres van Voorburgs Dagblad een mail te sturen. ,,Naast de uitslag van de online petitie wil ik namens de inwoners en onze lezers iets tastbaars kunnen aanbieden'', aldus journalist Bart Bakker. ,,Vandaar nog altijd de oproep om hier gehoor aan te geven. De komende weken zullen we het nieuws en de reacties in Voorburgs Dagblad nauwlettend blijven volgen. Hetzelfde geldt voor onze partner Dagblad070''.Vanochtend waren zaten er in de mailbox zo'n 600 e-mails die dus nog altijd blijven binnen komen.

Voorburgs Dagblad wil in de tweede week januari een petitie aanbieden aan de directie van HMC en minister Bruno Bruins om Bronovo en Antoniushove in hun huidige vorm te behouden. Stuur hiervoor een mail aan [email protected] met de slogan: ‘Ik wil graag dat Antoniushove en Bronovo behouden blijven’.

Een toelichting er bij geven mag, maar is niet noodzakelijk. De directie van HMC neemt eind januari een beslissing.


Foto: Digitaal Dagblad