'Unibail Rodamco' over de overlast voor omwonenden

mainImage
'Unibail Rodamco' over de overlast voor omwonenden

Unibal Rodamco reageert naar aanleiding van de artikelen in Voorburgs Dagblad betreffende de overlast van omwonenden die hinder ondervinden van het gedrag van bouwvakkers in de wijken en de enorme lichten in de avonduren, die volgens hen ten koste van de nachtrust.

,,Wij vinden het uiteraard altijd heel vervelend als de omgeving overlast ondervindt van onze bouwactiviteiten'', zegt een woordvoerder namens Unibal Rodamco. ,, Ik zal niet zeggen dat we dat geheel kunnen voorkomen, maar wij zijn met de directe omgeving in goed contact over eventuele overlast en proberen we de werkzaamheden in overleg met de aannemer zo veel mogelijk aan te passen om overlast te voorkomen. De verlichting wordt zodanig aangepast dat bewoners er geen hinder meer van zouden moeten ondervinden. Het gezoem is niet volledig te voorkomen, want betreft het zogenaamde vlinderen van de vloer, d.w.z. het gladmaken van de vloer nadat die voldoende is uitgehard na het storten eerder op de dag. Wij hebben daarover via de BouwApp (die iedereen gratis kan downloaden) gecommuniceerd''.

,,Het parkeren is een onderwerp waar wij (via ons bouwbureau) de aannemers regelmatig op aanspreken. Wij hebben de klachten via jullie krant weer doorgegeven en opnieuw verzocht daar streng op toe te zien''.

 

 


Foto: Digitaal Dagblad