Toost op het nieuwe vaarseizoen

mainImage
Toost op het nieuwe vaarseizoen

Aan de Oude Haven werd gistermiddag een symbolische toost uitgebracht op het nieuwe vaarseizoen. Na de aankomst van een aantal fraaie boten, waar ook het College zich op bevond, verrichtte Harry Kortman namens de Samenwerkende Watersport Leidschendam-Voorburg het openingswoord.Tal van jongeren waren ook actiefUiteraard mochten de Romeinen niet ontbreken. 

Tientallen watersportliefhebbers, politici en andere belangstellenden heften vervolgens het glas waar het enige echte 'Vlietwater' likeur in zat, die exclusief is te verkrijgen is bij Peter Verbeek van Gall & Gall in het Damcentrum.Getuige de vele glazen die er door heen gingen, was de likeur zeker de moeite waard.Hans Peter Klazenga (GBLV) en onze nieuwe columniste Marjan van Giezen (ex PvdA-raadslid) namen de laatste details van de afgelopen politieke week nog eens even door. Achter hen staat Kees de Jeu die ook met zijn ijskar aan de kade van de Oude Haven aanwezig was. Hij zorgde voor (gratis) ijsjes die prima smaakten.

De medewerkers van het nabije gelegen restaurant Bernard trakteerden de aanwezigen op de diverse culinaire snacks. Kortom, er was sprake van een meer dan gezellig samenzijn waarbij de nieuwe raadsleden Leidschendam-Voorburg weer eens op een andere manier leerden kennen.

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad