Tigelaar benadrukt belang van ouderenorganisaties

mainImage
Tigelaar benadrukt belang van ouderenorganisaties

Onlangs vierde het KBO Voorburg, in aanwezigheid van 160 leden het 65 jarig jubileum. Bij dit feest waren naast de ruim 160 leden ook tal van gasten waaronder burgemeester Tigelaar aanwezig.

Tigelaar onderstreepte in zijn toespraak het grote belang van ouderenorganisaties voor de gemeente.  Zij zijn immers een belangrijke gesprekspartner voor de gemeente op tal van terreinen, zoals wonen, zorg en  veiligheid. Ook vroeg de burgemeester speciale aandacht voor de bestrijding van de eenzaamheid onder de ouderen.

De aanwezigheid van de besturen KBO Leidschendam en PCOB werd zeer gewaardeerd en geeft perspectief in de toekomst.

De voorzitter van KBO Voorburg benadrukte in haar speech trots  te zijn op alle leden en allen die in de voorgaande jaren hebben gebouwd aan 65 jaar KBO Voorburg.

65 jaar is een getal om groots te vieren maar  géén datum  om met pensioen te gaan. In dit jubileumjaar werd iedere maand een activiteit georganiseerd, zoals; dagtochten, wandelingen, fietstochten, voorlichtingsbijeenkomsten en vakantie. Het jubileumjaar wordt afgesloten in maart 2019. Geen pensioen, maar werken aan de toekomst is het motto voor de komende jaren. Samen met de leden gaan we de plannen voor de komende jaren vormgeven.  De samenwerking met de ouderenbonden in onze gemeente Intensiveren. Samen werken  aan een seniorvriendelijke samenleving.

Tijdens het feestelijke diner werden verschillende acts opgevoerd en de avond werd muzikaal omlijst door de Die Jongens van Willems..

Voor meer informatie zie onze Website:

http://www.KBO ZuidHolland.nl

afdeling Voorburg

Bron: KBO Voorburg


Foto: Digitaal Dagblad