The Fox en The Flooring Company swingend het jaar uit

mainImage
The Fox en The Flooring Company swingend het jaar uit

Ook tijdens 'Derde' en 'Vierde' Kerstdag bleken diverse restaurants in Leidschendam-Voorburg overvol te zitten. Dat bleek gisteravond bijvoorbeeld ook in 'The Fox' in de Herenstraat, waar niet alleen tientallen gasten aten en een zakelijke bijeenkomst werd gehouden, maar er ook een verjaardag werd gevierd. Opvallend was ook de aanwezigheid van het management en de medewerkers van The Flooring Company uit de Frederikstraat in Den Haag. Eigenaar Jim Lassooij was speciaal naar Voorburg gekomen om met zijn officemanager en de vloerenspecialisten het jaar af te sluiten. ,,De horeca in het Huygenskwartier blijft een gezellig gebeuren'', zegt hij. ,,Je kunt er terecht in verschillende restaurants. The Fox bevalt me uitstekend. Betaalbaar, gezellig en een goede prijs/kwaliteit verhouding als het om de keuken gaat''.

Met zijn bedrijf The Flooring Company heeft Jim Lassooij inmiddels regionale bekendheid opgebouwd. ,,We hebben veel particulieren als klant'', vertelt hij. ,,Hieronder zitten ook veel expats. We gaan dan ook met een goed gevoel het nieuwe jaar in''.

Niet alleen The Flooring Company gaat dus swingend het jaar uit. Dat gold gisteravond ook zeker voor The Fox, dat inmiddels tot een gezellige tweede huiskamer is uitgegroeid.

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad