Steun de mantelzorger

mainImage
Steun de mantelzorger

Op zaterdag 10 november is het weer de Dag van de Mantelzorg. Het Netwerk Mantelzorg wil mantelzorgers van alle leeftijden en culturen binnen de gemeente tijdens deze dag uitnodigen voor een dag van ontspanning en verwennerij. Maar er is ook hulp nodig. Helpt u mee?

Het lijkt nog ver weg maar de organisatie van de Dag van de Mantelzorg is in volle gang. Dit jaar staat de dag van de mantelzorg in het teken van ontspannen en ontmoeten. ,,Tijdens deze dag willen we zoveel mogelijk mantelzorgers uit de gemeente een mooie dag bezorgen en met een glimlach naar huis te laten gaan. Van stand -up comedy, escaperooms, tot allerlei workshops en proeverijen die kosteloos worden aangeboden'', aldus de organisatie.

Helpt u mee?
Alle beetjes helpen, daarom is er een growdfunding actie opgezet https://www.gofundme.com/steun-de-dag-van-de-mantelzorg
Kunt u geen financiële bijdrage leveren maar draagt u de dag wel een warm hart toe? Deel de pagina dan in uw netwerk via e-mail, Whatsapp, Facebook, Instagram enz.

Bedrijven en organisaties worden benaderd om mee te denken en mee te helpen, door bijvoorbeeld hun diensten aan te bieden, een aandeel te leveren in de programmering of een mooie prijs te geven voor de loterij die gaat plaatsvinden.


Foto: Digitaal Dagblad