SP weer actief in Leidschendam Voorburg

mainImage
SP weer actief in Leidschendam Voorburg

Na een lange stilte is de SP weer actief in Leidschendam Voorburg. In september is er een nieuw bestuur gekozen die weer voor rechtvaardigheid en gelijkheid gaat zorgen in onze gemeente.

Tayfun Akkurt onze nieuwe voorzitter is werkzaam bij justitieel kader, Tamara Tom webmaster komt uit de zorg, Robbert Vink penningmeester zit in het onderwijs, Petra Mast algemeen secretaris is actief als marketing en communicatie adviseur en Henk de Raadt ons algemeen bestuurslid is onze rots in de branding.

Graag nodigen wij u uit voor ons eerste politiek café/ nieuwjaarsborrel op zaterdag 26 januari van 15.00 – 18.00 uur. In het prachtige Veur Theater op de Damlaan 44 in Leidschendam.

Naast vele van onze leden, sympathisanten en bewoners zullen vertegenwoordigers van relevante maatschappelijke organisaties en personen uit de gemeente aanwezig zijn. Het word een feestelijk  informatief en interactieve middag

- 15.00 Inloop met koffie en thee en gebakjes.

- 15.15 Opening door Hans van Leeuwen (oud tweede kamer lid SP/en ex voorzitter SP-LV).

- 15.30 Presentatie nieuw bestuur SP-LV.

- 15.45 Presentie jaarplan SP-LV 2019 (door onze voorzitter Tayfun Akkurt).

- 16.00 Wensboom: ‘’wat zou u heel graag gerealiseerd zien in onze gemeente in 2019’’?

Geopend door burgemeester Klaas Tigelaar.

-  16.30  tot 18.00 Drie fantastische sprekers zullen vertellen over onze zorg en de mogelijke sluiting van Antoniushove en het Bronovo. Henk van Gerven (tweede kamer lid SP) en professor Martin Buijsen (Erasmus Universiteit Rotterdam) en een specialist uit de regio Den Haag.

- 18.00 Afsluiting

De catering met heerlijke hapjes wordt verzorgd door Stichting Kleurwerk.

Natuurlijk zullen er ook activiteiten zijn voor kinderen en zijn er mooie prijzen te winnen met onze SP kleurwedstrijd. U kunt op de foto met Lilian Marijnissen (met levensecht portret). En de eerste tien leden ontvangen het boek “Grip’’ van Ron Meijer cadeau!

De muziek op deze middag zal spetterend zijn als onze ideeën.

Wij, het nieuwe bestuur van de SP-afdeling Leidschendam-Voorburg, zien u graag op zaterdag 26 januari om het nieuwe SP jaar in te luiden.

In verband met de catering verzoeken wij u uiterlijk 19 januari via [email protected] of op telefoonnummer 06-42294789 door te geven of u aanwezig zult zijn. Er kunnen maximaal 100 personen in de zaal, dus wees er snel bij.

Bron: SP Leidschendam- Voorburg


Foto: Digitaal Dagblad