Sint en zijn Pieten vermaken ook de scouts

mainImage
Sint en zijn Pieten vermaken ook de scouts

Rommeldebom! De Sint en zijn Pieten kwamen ook langs bij Scouting Hubertus-Brandaan, op hun tocht over de Vliet. Scouting Hubertus-Brandaan biedt altijd een koffie- en lunchstop voor de goedheiligman en zijn helpers, als zij de havens van Leidschendam en Voorburg aandoen.

Honderden kinderen maakten hun opwachting in de oude centra om een glimp van de Sint op te vangen. Ook bij Hubertus-Brandaan vinden de Bevers (4-6/7 jaar) en de Welpen (6/7-10 jaar) het reuze spannend om al die pieten van dichtbij te zien. Soms krijg je ook nog wat pepernoten.

Ook op het water was Hubertus-Brandaan van de partij om assistentie te verlenen. Want natuurlijk is alles vanaf het water goed te zien. Zeker met die enorme drukte en de zeventig Pieten die zich van hun beste kant lieten zien.

Scouting Hubertus-Brandaan biedt actieve in- en outdooractiviteiten, ook op het water! Je kunt al met 4 jaar bij de Bevers en met 6/7 naar de Welpen. Vanaf de Junioren (10-14 jaar) en Wilde Vaart (14-18 jaar) ga je vaker het water op en leer je kanoën en zeilen. Scouting is telkens weer heel iets anders doen! Wil je meer informatie, neem dan contact op via 06 54 321 482 of kom op een zaterdag langs bij de Vliethof, Oosteinde 144 Voorburg (aan de Vliet bij RandstadRail Station Leidschendam-Voorburg). Kijk op www.hubertus-brandaan.nl voor meer informatie.

Door Evelien Bequin


Foto: Digitaal Dagblad