Voorburgs Dagblad | Schooldirecteur Remco Hulsbergen rekent op de nieuwe coalitie

Schooldirecteur Remco Hulsbergen rekent op de nieuwe coalitie

mainImage
Schooldirecteur Remco Hulsbergen rekent op de nieuwe coalitie

Ook Remco Hulsbergen, schooldirecteur van Veurs Voorburg, wacht de ontwikkelingen met betrekking tot de vorming van een nieuw College in Leidschendam-Voorburg met grote interesse af.

,,We hebben grote belangen doordat de nieuwbouw van ons schoolgebouw  aan de Rijnlandlaan in het najaar gaat worden opgestart’’, zegt Remco Hulsbergen. ,,Het nieuwe stadsbestuur gaat hier namens de gemeente een belangrijke rol in spelen. De gemeenteraad heeft toestemming voor alle plannen gegeven. Men kan dus aan de slag. Er moet sowieso geen vertraging ontstaan, want we wachten al 26 jaar op deze nieuwbouw’’.

VMBO-onderwijs

Hulsbergen rekent op een coalitie die het lokale onderwijs in Leidschendam-Voorburg een warm hart toedraagt. ,,In deze gemeente volgen honderden leerlingen het VMBO-onderwijs’’, zegt hij. ,,De nieuwe coalitiepartijen VVD, Christen Unie-SGP, CDA en PvdA hebben daarom de taak er voor te zorgen dat gemeente de VMBO-scholen in het voortgezet onderwijs voldoende faciliteren. Ik hoop daarom snel kennis te maken met de nieuwe wethouder(s) en raadsleden die onderwijs in hun portefeuille hebben’’.

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad