'Samen is niet alleen’

mainImage
'Samen is niet alleen’

Het Alzheimer Café Leidschendam- Voorburg sluit het seizoen feestelijk af met een ‘Walking dinner’ op dinsdag 12 juni. Café voorzitter, Conny van Dam geeft aan dat het belangrijk is om samen met de bezoekers ervaringen te delen en op een ontspannen en feestelijke wijze het seizoen af te sluiten.

Anders
Conny vertelt: “We merken dat het voor zowel de bezoekers als de organisatie heel fijn is om met elkaar over bepaalde onderwerpen te praten.” De traditionele invulling van het Alzheimer Café wordt daarom voor één keer omgegooid. De opstelling met een spreker en een vragenvuur maakt plaats voor een gezellig diner waarbij de organisatie op een ontspannen manier met de bezoekers in gesprek gaat.

Niet alleen
Veel van de bezoekers zijn ‘vaste’ bezoekers. “We merken dat onze bezoekers het gevoel hebben dat ze niet alleen staan en ze komen vaak terug omdat ze gehoord en gezien worden” vertelt Conny. Het delen van ervaringen sterkt de bezoekers in die gedachte.

Walkingdiner
Om deze editie een feestelijk tintje te geven worden de bezoekers getrakteerd op een ‘Walking dinner’. “Bij het Walking dinner worden kleine gerechtjes uitgeserveerd en heeft niemand een vaste plek” legt Conny uit. Op die manier blijft er voor de bezoekers de mogelijkheid om rond te lopen. Voor deelname aan het diner worden geen kosten gerekend. Drankjes zijn voor uw eigen rekening.

Aanmelden
Er is plaats voor 50 personen. Aanmelden is verplicht en kan per mail via [email protected] of via 0622442139. Let op, andere tijden Aanvang 18.45 uur, zaal open 18.30 uur.  Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg, Florence De Mantel, Klaverweide 54, 2272 BV Voorburg.

Alzheimer Café
Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg  is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland – regioafdeling Haaglanden, Florence, Welzijn Oud en Jong (Woej) en WoonZorgcentra Haaglanden (WZH)


| Foto: Digitaal Dagblad