Royal Christmas Fair trekt duizenden bezoekers

mainImage
Royal Christmas Fair trekt duizenden bezoekers

Duizenden mensen hebben vandaag op het Lange Voorhout in Den Haag de Royal Christmas Fair bezocht. De drukte was zo enorm dat ook de parkeergarages in het gebied rondom het Binnenhof zelfs vol zaten. Hetzelfde gold voor de horeca op het terrein van de Royal Christmas Fair en in omliggende straten als de Denneweg en de Hooistraat. Jong en oud wandelden vanmiddag langs de tientallen fraaie stands waar de eigenaren dan ook goede zaken deden.

Er waren bijzondere dingen verkrijgbaar zoals deze houten kerstman

Het ging hierbij bijvoorbeeld om originele kerstinkopen als bijzondere tekeningen, houten beelden, fraaie kleding en spullen voor in de kerstboom. De sfeer was uiterst gemoedelijk, gezellig en animerend zoals de Kerst behoort te zijn. Opvallend ook was de Engelse, Franse en Russische taal die je veelvuldig om je heen hoorde. Richard de Mos had het bij de opening vrijdagavond al aangegeven dat hij als wethouder ‘Toerisme’ blij was met zo’n evenement in de stad. Getuige de enorme opkomst van vandaag bleek dat het de ‘Fair’ momenteel alle verwachtingen overtreft. Een aansprekend succes voor mede-organisator Peter Boelhouwer.

Tot 24 december is het mogelijk om het evenement aan het Lange Voorhout te bezoeken. De Royal Christmas Fair is geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. Het is raadzaam om met het Openbaar Vervoer te komen.

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad