Rode Kruis: 'Digitaal fitte ouderen. Zo gaat het lukken (!)'

mainImage
Rode Kruis: 'Digitaal fitte ouderen. Zo gaat het lukken (!)'

Surfen op internet, Whatsappen, muziek afspelen, Social media gebruiken, fotoalbum maken en nog veel meer. Het is niet meer weg te denken; het hoort er gewoon bij. Veel ouderen kunnen moeiteloos overweg met een tablet, smartphone of laptop. Maar dat geldt niet voor iedereen.

Toch is het in deze tijd wel fijn als ook zij een beetje uit de voeten kunnen in de digitale wereld. Het kan een mooie aanvulling zijn op persoonlijk contact, maakt informatie opzoeken en zaken regelen eenvoudiger en biedt mogelijkheden voor nieuwe hobby’s.

Rode Kruis cursussen en workshops

Ben of ken je iemand die vertrouwd wil raken met een smartphone, tablet of laptop? Kijk dan naar het aanbod van het Rode Kruis Leidschendam-Voorburg voor cursussen en workshops voor beginners en gevorderden.

Les van een ervaren docent, in een kleine groep, met een rustig tempo en volop ruimte voor vragen. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: https://www.rodekruis.nl/leidschendam-voorburg/onze-activiteiten/computercursussen/, bel naar 070 3864166 of ga naar het Rode Kruis gebouw Herenstraat 165 in Voorburg.

Bron: Rode Kruis Leidschendam-Voorburg


Foto: Digitaal Dagblad