Rode Hoeden van start

mainImage
Rode Hoeden van start

De internationale Red Hat Society krijgt vanaf januari 2019 een vertegenwoordiging in Leidschendam. Toos Ramakers organiseert op vrijdag 16 november een informatie­middag voor de start van het nieuwe chapter, genaamd Red Hat Dancing Ladies.

The Red Hat Society is een vrolijke vrouwenbeweging voor ladies, die de vijftig zijn gepasseerd en die met plezier in het leven staan. Eén of twee keer in de maand worden er gezellige activiteiten georganiseerd  en vriendschappen gesloten.

De dames kleden zich altijd in het paars en dragen een rode hoed, een dresscode die verbindt. De beweging is niet politiek, religieus of commercieel en het doel is sociale communicatie, het maken van plezier, frivoliteit, creativiteit en vriendschap in de middelbare leeftijd en daarna. Er wordt niet gezeurd!

Het nieuwe chapter staat vanaf nu open voor nieuwe leden, die niet per se uit Leidschendam hoeven te komen om lid te worden. De informatiemiddag over de Dancing Ladies op 16 november is tussen 15:00 en 17:00 uur. Heeft u interesse? Neem contact op met [email protected] of kijk op www.dancingladies.nl.


Foto: Digitaal Dagblad