Rob Joosten onder indruk van Hospice Het Vliethuys

mainImage
Rob Joosten onder indruk van Hospice Het Vliethuys

De Rabobank Regio Den Haag draagt Hospice Het Vliethuys aan de Fonteynenburglaan in Voorburg al jaren een warm hart toe. Rob Joosten bracht daarom onlangs een bezoek aan het Vliethuys. De rayondirecteur van onder meer Leidschendam-Voorburg was onder de indruk van Hospice Het Vliethuys dat bewoners in de laatste fase van hun leven begeleidt. Naast coordinatoren, verpleegkundigen zijn er hiervoor in totaal zo’n honderdtal vrijwilligers actief.

De bestuursleden Willy Blonk, Paul Francissen en hoofdcoordinator Joke Campo gaven Rob Joosten een rondleiding. ,,Het was een indrukwekkend bezoek’’, concludeert hij. ,,Naast het feit dat het een bijzonder fraai gebouw is, gebeuren hier liefdevolle en mooie dingen. Op verschillende manieren proberen de vrijwilligers de bewoners het naar hun zin te maken. Ik ben er trots op dat de Rabobank Regio Den Haag hier in zijn rol bij betrokken kan zijn’’.

Steun

,,We zijn bijzonder blij met de steun van de Rabobank’’, vult Joke Campo aan. ,,Zo hebben zij de afgelopen jaren er voor gezorgd dat er voor de bewoners een zeer comfortabele luxe stoel kwam die op verschillende manieren kan worden ingesteld. Hierdoor heeft deze stoel bij ons de bijnaam ‘De Rabo Stoel’ gekregen. Onze bewoners maken hier dan ook graag gebruik van’’.


Foto: Digitaal Dagblad